ΕΤΑΙΡΙΑ

 • ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

  Το αρχιτεκτονικό γραφείο «Β&Μ Architecture & Design» δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης και κατασκευής, προσφέροντας υπηρεσίες ολοκληρωμένης αρχιτεκτονικής μελέτης, επίβλεψης και εκτέλεσης κατασκευαστικών έργων.

  Βασική προτεραιότητά μας για την ολοκλήρωση κάθε έργου είναι η υποστήριξη του με ολοκληρωμένη μελέτη και επίβλεψη σε όλα τα στάδια:

  1. Προμελέτη
  Στο στάδιο αυτό διερευνούμε την καλύτερη δυνατή λύση λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές απαιτήσεις κάθε έργου και κάθε πελάτη.

  2. Οριστική μελέτη
  Στο στάδιο αυτό ετοιμάζουμε ολοκληρωμένη σειρά σχεδίων που πληρούν όλες τις προδιαγραφές για την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

  3. Μελέτη εφαρμογής
  Κάθε φάση κατασκευής του έργου υποστηρίζεται σχεδιαστικά με κατασκευαστικές λεπτομέρειες, λύσεις εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης και προτάσεις κατάλληλων υλικών, ώστε να εξασφαλίζεται ο συνδυασμός ποιότητας και αισθητικής.

  4. Κατασκευή
  Το γραφείο δίνει ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην πλήρη και ποιοτική αρχιτεκτονική μελέτη, όσο και στην ουσιαστική επίβλεψη κατά τη φάση κατασκευής.

  Αναλαμβάνουμε τον πλήρη προϋπολογισμό του έργου και την επισταμένη παρακολούθηση της οικοδομής από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση του έργου σε συνεργασία με εξειδικευμένα και αξιόπιστα συνεργεία.

 • Τσιουμπρής Γ. Χαράλαμπος
  Αρχιτέκτων Μηχανικός - Πολεοδόμος- Χωροτάκτης
  Μηχανικός ΠΘ Ενεργειακός Επιθεωρητής
  Ματιάτου Π. Μαρίνα
  Αρχιτέκτων Μηχανικός Π.Π.- Αναστηλώτρια Ε.Μ.Π.
   
  Πανός 7 | Αγ. Ανάργυροι - Καματερό | Τ.Κ. 13451
  Τηλ.: 2102384460 | Κιν.: 693.48.68.640

  ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΑΣ
  σε ηλεκτρονική μορφή

  cover